Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

ZUGLÓBAN kertkapcsolatos 2 szobás lakás eladó

Hirdetéskód: 416
31,0 MFt


Budapest
XIV.
Alsórákos
mfsz

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

felújított

Társasház állapota:

Szobák száma:

40 m2
m2

Lift:

van

Kilátás:

Parkolás:

gépkocsi beállót az ár tartalmazza

Fűtés:


Ez a barátságos otthon keresi új tulajdonosát! Ideális választás pároknak vagy egyedülállóknak, de akár egy irodának, rendelőnek is!
5 lakásos társasház lakásai, önálló albetétek. Közel 100 éves kertes házban amit a tulajdonosok gondosan karbantartanak folyamatosan van felújítás. Lakóközösség fiatalos!
Kiváló közlekedés és infrastruktúra a környék jellemzője, a belváros 15-20p alatt megközelíthető. kb.300m-re megállók (62, 69 villamos, 5 busz, és a közelben a 74 troli) Miden van ami kellhet: bolt, piac, posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, rendelő, kondi terem, uszoda..stb.

Műszakilag és esztétikailag felújított 40 m2-es (38 m2 tulajdoni lapon) külön nyíló 2 szobássá alakított, kertkapcsolatos lakás keresi új tulajdonosát.
Víz, villany, gázvezeték felújítva, mint műszaki tartalom, maradéktalanul megtörtént, megőrizve az egyedi állapotot az ajtókon és díszes kereteiken. A képek magukért beszélnek.

Új IKEA konyhabútor, villanytűzhely, laminált parketta, fürdőszoba teljesen újjávarázsolva, épített zuhanyzó, modern hőtárolós villanybojler. Igény szerint a további bútorok külön megállapodás tárgyát képezhetik! A lakás előtti 22nm-es terasz, keleti fekvésű, mely tökéletes helyszín a felkelő nap sugarainál a reggeli kávézáshoz, vagy délután egy kellemes árnyas pihenéshez. Hálószoba 9, 5nm, nappali és konyha együtt 19nm. Fürdőszobán keresztül megközelíthető a wc melynek szellőzését egy ventilátor biztosítja a légudvar felé. Internet és tv kábel behúzva a a nappaliba.
Belmagasság 3 m magasabb, gipszkartonos álmennyezet egy légréteget képez ami szigetel a tető felé, a vastag falak tartják télen a hőt és nyáron a hűvöset, garantáltan nem kell a légkondi. Mindenhol modern led világítás biztosítja a villany gazdaságosságát.
Közös költség: 9500Ft/hó amit a ház a felújításra és karbantartásra fordít.

A lakás nyugati oldalán a saját használatú előkertjében a buja növényzetével megvalósítja a zöld környezetben való töltődés lehetőségét. A fenyőfák törzsei közé függőágy is kifeszíthető.
Zárt udvarban egy saját autóbeálló, pince tároló, padlás tartozik a lakáshoz, valamit tulajdonhányad szerinti kertrész is a közös kertből. 

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.52 mp