Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

Rákosszentmihályon eladó 120 nm-es CSALÁDI HÁZ

Hirdetéskód: 87946
59,9 MFt


Budapest
XVI.
Rákosszentmihály

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

Társasház állapota:

Szobák száma:

120 m2
388 m2

Lift:

Kilátás:

Parkolás:

önálló garázst az ár tartalmazza

Fűtés:


XVI. kerületében, Rákosszentmihályon, csendes utcában, remek elhelyezkedésű, 4-szobás, akár 2 generáció számára is kényelmes családi ház eladó.

A ház egy osztatlan közös tulajdonú telken épült, hivatalos használati megosztási szerződés és vázrajz által szabályozott kizárólagos használatú 388 m2 méretű saját telekrésszel rendelkezik.

A nettó 120 m2 lakóterű, pince+földszint+tetőtér elosztású ház alsó szintje 1973-ban épült, a tetőtér kialakítása pedig 1985-ben történt meg.

A ház stabil beton alapra épült, 25m2-es pinceszinttel rendelkezik, melyben jelenleg műhely és gépészeti helyiség található, de a műhely részből pici átalakítással garázs is kialakítható. Tartófalai 38-as téglából épültek, beton födémmel és Bramac betoncserép fedéssel készült.

A belső kétszintes főépülethez közvetlen átjárással kapcsolódik a földszintes kialakítású, tégla építésű, hullámpala fedésű melléképület, melyben jelenleg a főépület 12m2-es konyhája helyezkedik el, illetve 12+6 m2-es tároló helyiségek is rendelkezésre állnak, így ebből az épületrészből egy különálló lakás is kialakítható.

5 évvel ezelőtt történt felújítás során a főépület nyílászáróit hőszigetelt, redőnnyel is felszerelt műanyag ablakokra, biztonsági bejárati ajtóra cserélték. Ekkor került modernizálásra a tetőtér is.

Fűtését gáz-cirkó berendezés adja, radiátoros hőleadással, valamint alternatív fűtési módként vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

A földszintre belépve az 5m2-es előtérbe érkezünk, ahonnan a tetőtérbe és a melléképületbe vezető lépcső, valamint kis közlekedőből a fürdőszoba, wc, 11, 5 m2-es étkező és abból továbbhaladva a 25 m2 méretű hálószoba nyílik.

A tetőtérben 25m2-es nappali, 12, 5 m2-es hálószoba, valamint fürdőszoba-wc helyiségek helyezkednek el. Itt egy a közlekedőből nyíló 4, 5 m2 méretű, valamint a hálószobából megközelíthető 2 m2-es erkély is rendelkezésre áll.

A ház mögött szépen parkosított kert került kialakításra.

A környék csendes, az utca szép, rendezett.

Az infrastruktúra kiváló. Sétatávolságban Lidl, gyógyszertár, iskola, óvoda, szolgáltatók és több buszmegálló is található. Autóval Pólus center 5 perc, M0 felhajtó 4 perc alatt elérhető.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.44 mp