Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

Nezsider parkban eladó 50 nm-es lakás

Hirdetéskód: 975
31,9 MFt


Budapest
XIV.
4

50 m2

Épület jellege:

Fűtés:

Ingatlan állapota

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

nincs

Parkolás:

utcán ingyenes

Szobák száma:

Társasház állapota:

m2

XIV. kerületben, Zugló zöldövezeti, kertvárosi részén egy 50 nm-es, napfényes, összkomfortos lakás eladó. 4 emeletes társasház IV. emeletén, felemelő panorámával a ház előtti parkra, hatalmas fákra és a napfelkeltére. Az eladó ingatlan kifejezetten világos, délelőttönként fényárban úszik. Délkeleti tájolású, 2 külön bejáratú, parkettás szobával, külön konyhával, kamrával, beépített szekrényekkel, a fürdőszoba a wc-vel egy helyiségben.

A lakásban az ablakok és a radiátorok ki lettek cserélve, ezt leszámítva közepes állapotú. Tulajdonosváltással azonnal költözhető/lakható, de hosszú távon igény szerint felújítandó.

A közös költség 10 ezer forint havonta. Egyedi mérős vízóra van a lakásban. A távfűtésnek és a ház szigetelésének köszönhetően télen az egész lakásban egyenletes, komfortos meleg van. A távfűtés nyáron kb. 4.000 Ft (készenléti díj), a téli hónapokban 14 ezer forint körül.
A parkolás az ingatlan előtt és a környéken ingyenes. A lakáshoz földszinti, külön zárható, közös használatú tároló helyiség tartozik.

A ház 1960-as években épült, csúsztatott zsalus, jó állapotú. A homlokzatot hőszigetelték és felújították, a gáz és vízvezetékek cserélve lettek. A villanyvezeték cseréje is ütemezve van. A lépcsőház 14 lakásos, lift nincsen. A társasház tiszta, csendes, rendezett, a közös képviselő megbízható. A földszinten, a bejáratnál biztonsági kamerarendszer működik. A háznak van megtakarítása és felújítási lakáskasszája.

Az ingatlan közel helyezkedik el az M3-as bevezetőhöz, de mivel az ablakai a másik irányba néznek, ezért csendes.
A lakáshoz közel számos tömegközlekedési eszköz elérhető, pár perc sétára trolibusz, busz, villamos. Kisföldalatti, rákosrendező vasútállomás és zugló vasútállomás is a közelben van. Környéken óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő és számos bolt található, a ház előtt vegyeskereskedés. A nagy választékú Bosnyák téri piac is könnyen elérhető. Parkok, sétányok a közelben. Városliget is közel, akárcsak a BVSC sportuszoda, a Széchenyi fürdő, Paskál strand és a Dagály termálfürdő.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.15 mp