Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

NAGYZUGLÓBAN 38 nm-es 1,5szobássá alakítható LAKÁS ELADÓ

Hirdetéskód: 1160
33,2 MFt


Budapest
XIV.
NAGYZUGLÓ
2

38 m2

Épület jellege:

Fűtés:

Ingatlan állapota

felújítandó

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

nincs

Parkolás:

Szobák száma:

Társasház állapota:

m2

Nagyzuglóban, Örs vezér tere közelében, kertes, házas övezetben, csodálatos zöld fás (parkos) részen, téglaépítésű házban található 38 nm-es lakás eladó.

A szoba ablaka parkra néző .A lakás második emeleten a lépcsőházi részen található. A szoba és konyha műanyag nyílászáróval, rollos szúnyoghálólóval és redőnnyel rendelkezik, egész nap napos és világos. A szoba laminált padlóval van burkolva. A helyiségekben konvektor biztosítja a meleget. A WC külön helyiségben a közlekedőből nyílik. A melegvízről bojler gondoskodik. A lakásban található
gáznak, víznek, villanynak külön, saját egyedi órája van . A lakás belmagassága 2.80 m2. A lakásban nincs külön fürdőszoba, hanem konyhából kialakított, beépített ülőkád van . A konyhában található spájz megszüntetésével kialakítható egy külön bejáratú zuhanyzós fürdő. A lakás modernizálható minimális felújítással .ha erre igény van.
Parkolás az utcán, ingyenes.
Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen helyezkedik el, két nagy főút között (Kerepesi és Fogarasi ) és a Pillangó utcai, metró pár percre található.
A közelben számtalan üzlet és vásárlási lehetőség, Tesco, Sugár, Obi....A lakáshoz / szokásjog alapján / tartozik egy pincében található 5 nm-es tároló is.
A lakás kicsi rezsijű, a közös költség 10500 Ft / hó.

A lakás per-teher és igénymentes, így azonnal birtokba vehető.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.16 mp