Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

KASSAI utcában 54 nm-es LAKÁS eladó SZIGETELT házban

Hirdetéskód: 8114
40,9 MFt


Budapest
XIV.
fsz

54 m2

Épület jellege:

van

Fűtés:

Ingatlan állapota

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

nincs

Parkolás:

gépkocsi beállót az ár tartalmazza

Szobák száma:

Társasház állapota:

m2

Zugló csendes, barátságos mellékutcájában eladó egy földszinti, hangulatos, kétszobás lakás.
A társasház zárt udvarral rendelkezik, ahol gondosan karbantartott kert, egy kis játszótér, valamint kizárólag az ott élők számára díjtalanul igénybe vehető gépjárműparkoló biztosítja a lakóközösség kényelmét.

A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet új (Ariston) villanybojler szolgáltatja. A közművek fogyasztása egyéni mérőórák szerint fizetendő, a közös költség 11 800 Ft/hó. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható tárolóhelyiség is.

A környék infrastruktúrája kiváló, tömegközlekedés (villamos- és buszjáratok), bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, orvosi rendelő pár perc sétával elérhető.
Kikapcsolódásra, aktív pihenésre a szintén könnyű sétával elérhető Rákos-patak, valamint a közelben kialakított szabadidőpark nyújt remek lehetőséget.

1992-ben a társasháztól adásvételi szerződéssel megvásárlásra került egy 17 négyzetméteres tároló, amely az átépítés óta hálószobaként funkcionál.
A tulajdoni lapra a változás nem lett átvezetve, így aszerint a lakás mérete 37 négyzetméter, a valóságban azonban 54 négyzetméter.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.17 mp