Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

GORDONKA utcánál 184 nm-es, szigetelt, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Hirdetéskód: 1368
158,0 MFt


Budapest
XVI.
Sashalom

184 m2

Épület jellege:

van

Fűtés:

Ingatlan állapota

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

Parkolás:

önálló garázst az ár tartalmazza

Szobák száma:

Társasház állapota:

652 m2

Sashalom egyik kellemes utcájában,  eladósorba lépett egy 3 szintes, összközműves családi ház. A ház bázisát egy a 40-es években épült polgári jellegű ház adja, ami 2003-2010 között bővítésre és emeletráépítésre került.
Telekterület: 652 nm. Teljes lakóterület alapterület nettó: 184 nm, bruttó: 208,64 nm, a garázs, ahonnan közvetlen bejárat van az előszobába: 23 nm, a pince: 24 nm. A földszinten előszoba és lépcsőház, "L" formában a konyha és nappali, vendégszoba és fürdőszoba (kád+zuhany+wc+bidé) található. Az emeleten két tágas, levegős szoba (mi hálószobának használjuk) és mindkét szobából a szobákhoz tartozó fürdőszoba nyílik. Egyik fürdő zuhanyzó és wc, a másik kád+wc+bidé felszereltségű. A földszint belmagassága: 3, 16 m, az emeleti belmagasság: 2,67 m. Az alaprajz méretarányos. Az ház minden helységét tágas, levegős terek jellemzik. Az utcára gyakorlatilag csak előszoba, fürdőszoba néz, minden egyéb helyiség és a teraszok a kertre orientáltak, ami maximális intimitást kölcsönöz a lakóknak.
Műszaki paraméterek:
-30-as téglafal 8 cm szigeteléssel, nemesvakolattal
-Tető: Bramac betoncserép, Rockwool szigetelés, lambéria.
-Jóminőségű, karbantartott fa nyílászárók, a nappaliból és a konyhából is tolóajtók vannak a teraszra.
-Roto tetőablakok, a szobákban lévőkön manuálisan működtethető külső redőnnyel.
-Fűtés-melegvíz gázkazánról működik, különálló víztartállyal. Ezen kívül a nappaliban van egy köralakú, panorámaüveges kandallókályha is.
-A pincét sportolásra használtuk, kondigép, bordásfal és itt van egy kétszemélyes thurmalin köves infraszauna is.
-Elektromos hálózata többkörös, 380 V, 3 fázis kiépítve.
-A kertben van egy kétsebességes ellenáramoltatóval, világítással és elhúzható fedéssel ellátott medence, külön gépészeti aknával.
-A kert locsolása működő kútvízzel megoldható.
-A garázson kívül még egy szgk. parkolásara van hely, kerítésen belül.
-Kiépített riasztórendszer és a nyílászárókon lévő, ízléses, kovácsoltvas jellegű rácsok gondoskodnak a maximális biztonságról.
A beépített szekrények, mindhárom fürdőszoba bútorzattal és a konyhabútor gépekkel együtt a vételár részét képezik. Egyéb bútorzat opcionális.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.13 mp