Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

EGYENES utcai ltp-en szép állapotú I. emeleti 53 nm-es LAKÁS ELADÓ

Hirdetéskód: 8017
41,9 MFt


Budapest
XVI.
Egyenes utca lakótelep
1

53 m2

Épület jellege:

van

Fűtés:

Ingatlan állapota

felújított

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

nincs

Parkolás:

utcán ingyenes

Szobák száma:

Társasház állapota:

m2

XVI. kerület frekventált részén, mégis parkos, fás környezetben, Örs Vezér tértől nem messze, Egyenes utcai lakótelep belső részén  eladó egy 53 nm-es 1. emeleti, 2 szobás, per- és tehermentes lakás.

Az ingatlanban helyet kapott előszoba, kamra, konyha, kádas fürdőszoba, wc, 2 szoba és erkély. A lakás helyiségeinek elosztása kiváló. Praktikusan beépített szekrények találhatóak a közlekedő részen és az előszobában is. A szobák külön nyílóak és egybenyílóak is. Az ablakok zöld kert felé néznek. A konyha ablakos, ennek köszönhetően jól megoldott a szellőztetése.

Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, új biztonsági bejárati ajtó, új beltéri ajtók, illetve laminált padló. 2022-ben az egész házban szennyvízcsatorna és vízvezeték csere történt.

A lakás DNY-i fekvésének és a nagy méretű ablakoknak, teraszajtónak köszönhetően világos. A lakás vízórás, fűtését gázkonvektor biztosítja.
Befektetésre kiváló lehetőség, fiatal párok, gyermekes családok részére kiváló választás!!!! 
Ingyenes parkolási lehetőség.

A társasház rendezett, közelben óvoda, iskola, játszótér, sportpálya található.
Zöld környezet, kertvárosias hangulat, jó közlekedéssel, busz és a HÉV is pár perc sétával elérhetőek, melyek az Örs vezér tér irányába és Gödöllő irányába közlekednek.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.13 mp