Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

BOSNYÁK térnél eladó 24 nm-es LAKÁS

Hirdetéskód: 1355
21,9 MFt


Budapest
XIV.
Bosnyák térnél

24 m2

Épület jellege:

Fűtés:

Ingatlan állapota

átlagos

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

nincs

Parkolás:

Szobák száma:

Társasház állapota:

m2

Bosnyák tértől egy ugrásra, Nagy Lajos király útján eladó egy 24 nm-es másfél szobás, mindennel felszerelt (mosógép, hűtő, főzőlapok), teljes bútorozott ékszerdoboz!
Igényes lépcsőház 4. emeletén, szomszédok nélkül, az emeleten egyedüli lakásként, közös kertes, de lift nélküli házban található a lakás. A lépcsőház tiszta, a lakóközösség rendezett. A háznak van megtakarítása, ennek keretében a kert felújítás tavasszal megtörténik, és egy valóban kellemes, ápolt kertben lehet pihenni az ottlakóknak.
A ház előtt áll meg a 3-as villamos, a 32-es busz és a a 200 méterre lévő Szuglo utcában a 82-es troli.
Bosnyák tér 3 perc sétával elérhető, ahol piac, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség bőven van, de a házzal szembeni Lidl is megkönnyíti a mindennapi bevásárlást. A Bosnyák térről induló tömegközlekedési járatok is nagy előnyt jelentenek, de az Örs vezér tere és a M3 metró is hamar elérhető!
Közös költség 8.050Ft /hó, amiben a szemétszállítás, a csatorna és a korlátlan vízhasználat már benne van, ez egyedülállóan kedvező a rezsiköltség tekintetében! A lakásban gáz nincs, minden elektromos, melyet az egyedi merő alapján kell fizetni! Egyéb rezsiköltség nincs!

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.14 mp