Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

ÁRPÁDFÖLDÖN 4 szobás ÖNÁLLÓ családi ház ELADÓ

Hirdetéskód: 488
57,9 MFt


Budapest
XVI.
Árpádföld

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

átlagos

Társasház állapota:

Szobák száma:

105 m2
635 m2

Lift:

Kilátás:

Parkolás:

önálló garázst az ár tartalmazza

Fűtés:


Árpádföldön csendes utcában 635 nm-es telken  105 nm-es önálló-körbejárható  családi ház eladó amihez tartozik még egy felújítandó/bontandó állapotú garázs és tároló.

Az épület kétszintes, teljesen különálló és körbejárható, 30 cm széles, tégla külső falazattal rendelkezik. Az alsó szint az 1970-es évek elején épült, amire 1986-ban lett ráépítve a felső szint. A két szint jelenleg külön bejárattal rendelkezik, az emeletre egy külső lépcsőn lehet feljutni. A belső lépcső helye a két szint között a födémben ki van vágva és meg is lett vásárolva egy oda való fa lépcső, aminek a beépítése még hátra van. A két szint között előregyártott vasbeton gerendák közötti téglatálcás födém van. A tetőszerkezet hagyományos fogópáros ácsszerkezet cserépfedéssel ellátva.

Az alsó szinten kisebb felújítások történtek az elmúlt 1-2 évben. A felső szint átépítése el lett kezdve, ennek befejezése a következő tulajdonos feladata lesz. Az emeleti a helyiségek újra lettek osztva, a korábbi tégla válaszfalak egy része ki lett bontva. Az újonnan épült válaszfalak 10 cm széles vázra épült gipszkarton falak, hangszigetelő kőzetgyapot lemezzel bélelve. Az újonnan kialakított szobákba új elektromos vezetékek kerültek.
Az emeleti fürdőszoba szét lett bontva és területe meg lett növelve, így annak teljes újraépítése szükséges. A fürdőszoba mellett ki lett alakítva egy különálló kis helyiség, ahova a WC lett tervezve. Az emeleti szobák közül egyik tartalmaz még egy külön leválasztott, tolóajtós gardróbot. Ez a szoba festésre kész állapotban van. A másik két emeleti szobában csak a giszkarton falak állnak. A szobákhoz új ajtók lettek vásárolva, amelyek beépítése a végleges burkolatok kialakítása után javasolt.

A szobák nyílászárói mindkét szinten műanyagra lettek cserélve, a többi helyiségen a régi fa nyílászárók maradtak.
A meleg vizet fürdőszobánként saját villanybojler biztosítja. A ház fűtésére egy vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán szolgál. Az elmúlt években csak a gázkazán volt használatban. Így a téli gázszámla 40-50 000 Ft között szokott lenni.

Az ingatlannak egy tulajdonosa van, viszont banki hitellel terhelt. Ez utóbbi a törlesztési moratórium alatt is folyamatosan fizetve van.

A környék csendes, az ingatlan körüli utcákban és kereszteződésekben fekvőrendőrök vannak. A nagyobb átmenő forgalom a szomszédos Bekecs utcában van. A közelben található bölcsőde, óvoda és általános iskola is. A kisebb napi bevásárlások a környékbeli boltokban intézhetők.
A nagyobb bevásárlásokhoz autóval 10 percen belül elérhető az Örs Vezér Tere, a csömöri Auchan és a Pólus valamint az Ázsia Center.
Pár perc sétára van a 31-es busz és a csömöri HÉV megállója is, amelyekkel kb. 20 perc alatt lehet az Örs Vezér Terére jutni.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.18 mp