Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

ALSÓRÁKOSON patakon belül 2011-ben épült NAGY TERASZOS lakás eladó

Hirdetéskód: 87933
66,8 MFt


Budapest
XIV.
Alsórákos
3

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

újszerű

Társasház állapota:

Szobák száma:

86 m2
m2

Lift:

nincs
12
26 nm

Kilátás:

Parkolás:

teremgarázs vásárolható

Fűtés:


Alsórákoson PATAKON BELÜL 2011-ben épült  Penthouse jellegű, letisztult, minimál stílusú, lakberendező által tervezett Bruttó 86 m2-es ( Nettó 73 m2 ), teljes körűen felújított, minden igényt kielégítő, tégla építésű, fiatalos, modern lakás eladó! 
A lakáshoz L-alakú 26 m2-es intim terasz ( örök panorámájú, budai hegyekre néző ), egy 50 m2-es padlástér és a pinceszinten egy 4 m2-es tároló is tartozik!
A körbe napozott nappali + 2 szobás, amerikai konyhás lakásban minőségi bútorok, kiegészítők lettek beépítve, minden új és garanciális még egy ideig. A konyhába beépített hűtőszekrény, beépített mosogatógép, beépített mosó-száritógép, elektromos, indukciós tűzhely és beépített mikrohullámú sütő, elszívó és világitás is van. Bárpult, külön étkező közvetlen teraszkapcsolattal. A terasz az egyik szobából és a fürdőből is megközelíthető, mely fedett, az ajtói elektromos szélérzékelő zsaluziával és szúnyoghálóval ellátottak, a lakásban 3 darab légkondicionáló van felszerelve mely hűtésre és fűtésre is használható, a tetőtéri ablakok fényvisszaverő hórolóval vannak felszerelve. Mindenhol igényes led világítás, minőségi burkolatok, szaniterek, dupla mosdó, épített zuhanyzó, laminált parketta, külön WC, nagyméretű kényelme, tágas előszoba-közlekedő, melyet a tolóajtók emelik ki.
Igény szerint a bútorok opcionálisan maradhatnak, mivel minden méretre lett készítve vásárolva. IKEA 1 éves gardróbszekrények szétszerelés, szállitás miatt preferáltan előny a vevőnél.
A 12 lakásos társasház 3. emeletén található a lakás ( részben tetőtér, felső szomszéd nincs ), saját tulajdonú 50 m2-es padlástérrel! 16 ponton záródó biztonsági ajtó és riasztó is van, a lakás házközponti fűtésű, ( a közös költség 20.000,- Ft/hó minden tartalmaz kivéve az áramfogyasztást ) a fenntartása igen kedvező!

A lakáshoz a ház alatt elhelyezkedő teremgarázsban, ( elektromos távirányítású ) külön helyrajzi számon található kényelmet szolgáló gépkocsi beálló megvásárlása célszerű, kötelező melynek az ára 4,5 millió forint.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.16 mp