Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

ALSÓRÁKOSON 32 nm-es LAKÁS ELADÓ

Hirdetéskód: 1265
29,9 MFt


Budapest
XIV.
Alsórákos PATAKON BELÜL
3

32 m2

Épület jellege:

Fűtés:

Ingatlan állapota

Ingatlan típusa:

Kilátás:

Lift:

nincs

Parkolás:

utcán fizető övezet

Szobák száma:

Társasház állapota:

m2

Bosnyák tértől öt percre, Zugló zöld,  utcájában eladó egy barátságos, világos, déli tájolású garzonlakás.
A lakást otthonosan bútorozott, gépesített. Befektetési céllal vették a tulajdonosok, az elmúlt 8 évben bérlők lakták. Kiváló elhelyezkedése miatt a tisztasági festés után egy héten belül mindig piaci áron, vagy kicsivel felette lelt gazdára.
Egy közepes méretű társasház legfelső, harmadik emeletén található, összkomfortos, konvektoros fűtésű. A ház külső homlokzata felújított, a belső homlokzat is pár éve lett újrafestve, és folyamatosan haladnak annak szigetelésével.A tetőfedés is újul, a ház felén már modern cserepek. A lakóközösség barátságos, összetartó, a ház ügyeit szívén viseli, folyamatosan pályázik és minden lehetőséget megragad a fejlesztésre.
A lakás állapota kellemes, lakható, bérbeadásra, vagy saját célra, azonnali beköltözéssel. Késő délelőttől több órán keresztül folyamatosan benapozott, ezért télen is világos, nyáron viszont a vastag téglafalak miatt a legnagyobb hőségben is élhető marad.
Konvektoros fűtésű, műszakilag jó állapotban van, de az elmúlt években nem történt nagyobb mélységű felújítás. A nyílászárók fából vannak, de jól zárnak.
Nagyon világos, kellemes, meleg érzetű garzon. Ablakos a fürdő (külön érték, hogy É-D irányban gyorsan átszellőztethető.) Részben üvegezett a konyhai bejárat ezért nappal világos, hatalmas, hármas osztatú a szobai ablak is. A házban több Internetszolgáltató kínálatából lehet választani (T-home, UPC, Flip, Digi).
A ház csendes, az utcai zajok nem szűrődnek be, ugyanakkor mégis levegős, mert U-alakú, Kelet felé nyitott az udvar.
Boltok, piac, busz és villamos 5 percnyi sétára. Éjszakai járatok is vannak. Békés, biztonságos, kertvárosias környék, ami a jó közlekedés révén 15 percre van a belvárostól. (Metropol Egyetem néhány villamos megállónyira, Evangélikus Hittudományi Egyetem 10 perc gyalogosan.) Rendkívül jó perspektívát rejt a tetőtér, amely a háztól megvásárolható, így a lakás kétszintessé alakítható, területe jelentősen megnövelhető.
A hátsó lépcsőfordulóban kulccsal zárható tároló (1 nm-es) tartozik a lakáshoz, a ház alatt pincerekesz található. A társasház udvarán autóbeálló hely, időnként akár garázs is vásárolható.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.13 mp