Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

ALSÓRÁKOSON 2004-ben épült, 71 nm-es LAKÁS ELADÓ

Hirdetéskód: 340
50,9 MFt


Budapest
XIV.
Alsórákos
3

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

újszerű

Társasház állapota:

Szobák száma:

71 m2
m2

Lift:

van
10

Kilátás:

Parkolás:

gépkocsi beálló vásárolható

Fűtés:


Alsórákoson 2004-ben épült liftes társasházban 3. emeleti, 66 nm-es lakótérrel + 10 nm-es terasszal rendelkező, nappali plusz két hálószobás lakás eladó. A lakás hasznos területe 66 nm, melyhez 10 nm összterületű erkély tartozik. A folyamatos napsütést a ház két oldalára néző, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt ablakok biztosítják. Az éjszakai világítást a szobák mindegyikében beépített LED spot fényforrások és lámpatestek szolgáltatják. A lakóparkban 24 órás biztonsági szolgálat üzemel, emellett a biztonságot a lakásban felszerelt riasztó berendezés növeli.
Az ingatlan 2017-ben lakberendező által megálmodott módon teljeskörű felújításon esett át, melynek során minden szegletében megújult. A lakók kényelmét ezen felül vadonatúj beépített bútorok és a minden szobában felszerelt hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja.
A lakás teljesen beredezetten eladó. A konyhabútor teljesen gépesített (beépített hűtő, mikrohullámú sütő és mosogatógép, kerámia főzőlap és légkeveréses sütő), a szobákban beépített gardrób szekrények és könyves polcok biztosítják a szükséges tároló területet. A nappaliban és a vendégszobában található kanapék ággyá alakíthatóak, ezáltal egyidejűleg hat személy számára biztosítanak fekvőhelyet.
A lakáshoz kötelezően megvásárolandó egy 3 nm-es salgó polccal teljesen beépített tároló helység és egy felszíni gépjármű beálló. Ezek együttes vételára 2.5M forint.
Az ingatlan tökéletes fiatal párok vagy egy gyerekes családok számára, de hosszú távú kiadás céljára is megfelelő kialakításának köszönhetően.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.35 mp