Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

ALSÓRÁKOSON 2003-ban ÉPÜLT 85 nm-es LAKÁS ELADÓ

Hirdetéskód: 711
67,9 MFt


Budapest
XIV.
Alsórákos
fsz

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

újszerű

Társasház állapota:

Szobák száma:

85 m2
m2

Lift:

nincs
9
7 nm

Kilátás:

Parkolás:

önálló garázs vásárolható

Fűtés:


Alsórákoson csendes utcában  9 lakásos, 2003-ban épült társasházban eladó egy kertre néző földszinti, kertkapcsolatos 85 nm-es lakás kb. 7 nm terasszal.

A lakáshoz tartozik a lakás alatt, a lépcsőházból nyíló, saját bejáratú önálló hrsz. alatt szereplő dupla garázs (34 nm) és tároló (3 nm). A kettő együtt 9 millió Ft.

A lakás négy szobából (3 hálószoba - 10, 12 és 17 nm + nappali-19,5 nm), amerikai konyhás-étkezős helyiségből, az étkezőtől tolóajtóval leválasztható vagy azzal összenyitható konyhából (4,7 nm) áll.

A fürdőszobában (6,2 nm) kád, zuhanyfülke és WC van, továbbá található még a lakásban egy külön WC helyiség is mosdóval.

Az előszobából (3,8 nm) kamra vagy gardrób (1 nm) funkcióval bíró helyiség nyílik (polcozott).

A fűtést és a melegvizet IMMERGAS cirkó biztosítja.

Egy szoba kivételével minden helyiségben beépített bútorok vannak (gardróbszekrények, fürdőszoba szekrény, konyhaszekrény, nappali könyvespolc, bárszekrény és tálaló szekrény), a lakás így azonnal költözhető.

A házat körbejárja a nap, van egy keleti, déli és nyugati fekvésű szoba.
Ablakok szúnyoghálós redőnnyel ellátottak, riasztó kiépítve, a lakásban burkolat szalagparketta és járólap, garázs, illetve a kerti kapuk távirányítóval működnek.

A teraszról is közvetlen lejárat van a kertbe, ahol kerti hinta, sütögető, kerékpártároló kapott helyet. Rendezett, rendszeresen gondozott a kert, a lakáshoz kis virágos kert tartozik.

A házban jó közösség van, mindenki ügyel a rendre, tartozás nincs.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.16 mp