Express
Agency
Ingatlaniroda

+36 70 421 4593

1148 Budapest, Egressy út 27-29.

2003-ban ÉPÜLT 1+1 félszobás Zuglói lakás eladó

Hirdetéskód: 332
31,0 MFt


Budapest
XIV.
Alsórákos
2

Ingatlan típusa:

Épület jellege:

Ingatlan állapota

újszerű

Társasház állapota:

Szobák száma:

40 m2
m2

Lift:

nincs
9
francia erkély

Kilátás:

Dny

Parkolás:

utcán ingyenes

Fűtés:


Zugló csendes részén, Alsórákoson 2003-ban épült 9 lakásos kertes társasházban,  2. emeleti (nem tetőtéri) 40 nm-es, 1+1 félszobás, francia erkélyes, cirkófűtéses lakás eladó. A ház egyforma távolságra van mindkét utcától, minden oldalról zöld kertek határolják.

A lakás jó állapotú, eredetileg egy nagy lakószobával épült, amit az első tulajdonos két kis szobára, egy hálóra, és egy kis nappalira osztott egy gipszkarton fallal. Ez nagyon praktikus megoldás, de igény szerint ez az elválasztás nagyon könnyen meg is szüntethető. Ablakai délnyugatra néznek, így a lakás szép világos, derűs. A konyha és a fürdőszoba tágas. A rezsiköltség a szigetelt falak, valamint a szomszédos fűtött lakások miatt is nagyon alacsony, a fűtés gázüzemű cirkó, a konyhában gáztűzhely van. A lakáshoz tartozik egy pincetároló.

A ház a 2000-es évek elején épült, a korának megfelelően jó állapotú. A telekre két egyforma ház épült, a két ház közötti terület parkosított, a pihenőkert és a játszótér közös használatú. A lakóközösség kulturált, csendes, barátságos, a szomszédok segítőkészek.

A közlekedés és az ellátottság kitűnő, a 124-es, 125-ös buszok megállói csak pár lépés, de nagyon közel van a 7-es busz Cinkotai úti megállója is, amivel 10 perc alatt a belvárosban lehetünk. Iskolák, óvodák, élelmiszerboltok, valamint egy Tesco-Express is a közvetlen közelben van. A parkolás az utcán ingyenes. Remek lehetőség befektetésre, összeköltözőknek, vagy egyedülállóknak egyaránt.

Ingatlankód kereső:

pageload: 0.41 mp